معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی با بیان این که حفظ حقوق عامه فقط وظیفه قوه قضائیه نیست،گفت : همه دستگاه ها در این زمینه مسئولیت دارند.

 

به گزارش پایگاه خبری پاژنگار، سید امیر مرتضوی معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی در نخستین نشست حقوقی تخصصی اخلاق اجتماعی در مدیریت شهری در هتل پردیسان گفت: یکی از مواردی که همیشه باید مد نظر بوده و در ماده یک قانون پیشگیری هم به آن توجه شده است، این که ما اگر بخواهیم در امر پیشگیری از وقوع جرم یا حفاظت و صیانت از حقوق عامه به آزادی های مشروع موفق باشیم، باید به چند نکته توجه داشته باشیم.

 

وی افزود : نکته اول این که تحقیق و پژوهش باید توأم با یک کار کاربردی باشد، برخی اوقات قسمت اول را پر رنگ می کنیم، اما این صرفاً علمی است و کاربردی نیست. بنابراین در جامعه خروجی آن را خیلی نمی بینیم که مشهود باشد.

 

مرتضوی خاطر نشان کرد: الان تعداد زیادی تحقیق دانشگاهی داریم ولی از آنها بهره برداری نمی شود، شاید یکی از دلایل آن این موضوع باشد که راهکارهای اجرایی آنان را به روز نمی بینیم.

 

وی یادآور شد : مطلب دیگر این که روحیه کار مشارکتی و جمعی خیلی پررنگ نیست، یعنی هر سازمانی تکالیف و وظایف خودش را انجام می‌دهد. مثلا در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌های اجتماعی ما یک سری اولویت‌های مشترک داریم که باید همه به آن بپردازیم.

 

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی همچنین گفت: متاسفانه امروز شاهد یک ولنگاری و هرج و مرج هستیم که به برنامه‌ریزی‌ها برمی گردد چراکه دقیق ، هدفمند و اصولی نیست.

 

وی افزود : خیلی به یکدیگر کمک نمی کنیم، الان وقتی راجع به پیشگیری از وقوع جرم سخن می گوییم هیچ سازمانی نیست که وظیفه پیشگیری نداشته باشد ،حقوق عامه وظیفه قوه قضاییه به تنهایی نیست و نمی تواند آن را انجام دهد. همه باید به یکدیگر کمک کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *