پنجمین نشست کمیته عالی مدیریت داراییهای فیزیکی با حضور مدیر کل دفتر مهندسی و راهبری شرکت توانیر و حضور مجازی سایر اعضای کمیته، مدیرعامل و برخی مسئولان شرکت توزیع برق خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری پاژنگار، رئیس کمیته عالی مدیریت دارایی های فیزیکی و مدیر کل مهندسی و راهبری شبکه برق توانیر در این نشست ضمن اظهار خرسندی از ابلاغ این ماموریت به شرکت توزیع برق خراسان رضوی، به لزوم استفاده از تجربیات سایر شرکتها در تهیه مستندات و دستورالعملهای مورد نیاز و به اشتراک گذاری آنها به سایر شرکتها جهت استفاده بهینه و موثر از این تجربیات تاکید کرد.
«رضا کفیلی» ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند شرکت توزیع برق خراسان رضوی در حوزه مدیریت داراییهای فیزیکی و ADMS از آن به عنوان شرکتی پیشرو برای تسری کاربردی این اقدامات به سایر شرکت ها نام برد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی به اجرای دقیق الزامات سیستم به صورت عملیاتی و اجرایی در راستای ارتقای بهرهوری و چابکی تاکید کرد.
«علیرضا خدابنده» گفت: در راستای ماموریت ویژه شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای استقرار مدیریت دارایی های فیزیکی در سایر شرکت های توزیع از منابع و کارکنان صاحب دانش، با انگیزه و با صلاحیت آن بهره گرفته شده است.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق خراسان رضوی نیز در این نشست به ارائه خلاصه ای از اقدامات انجام شده در شرکت در راستای استقرار مدل ناظران و پلنرها و همچنین مدل تعالی مدیریت داراییهای فیزیکی در سطح شهرستانها با توجه به منابع شرکت پرداخت.
«احمد اسدی» اظهار امیدواری کرد که مجموعه اقدامات اجرا شده در شرکت توزیع برق خراسان رضوی بتواند مسیر راه را برای پیادهسازی سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی را در سایر شرکتها هموارتر کند.
دبیر کمیته عالی مدیریت دارایی های فیزیکی شرکت توزیع برق خراسان رضوی نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده توسط شرکت در راستای اجرای ماموریت ویژه استقرار مدیریت داراییهای فیزیکی در سطح شرکتهای توزیع و سپس اقدامات اجرایی کمیته در راستای استقرار مدیریت داراییهای فیزیکی را ارائه کرد.
«ناصر نایب» ضمن تشریح مفاد ماموریت ویژه شرکت توزیع برق خراسان رضوی در استقرار مدیریت دارایی های فیزیکی، به تشکیل کارگروههای تخصصی و پروژههای پایلوت ابلاغی به شرکتهای توزیع منتخب اشاره کرد و استفاده از ظرفیت تمامی شرکتها در پیشبرد اهداف مدیریت داراییهای فیزیکی را بسیار با اهمیت شمرد.
مجری پیاده سازی ADMS و استاندارد IEC61968 در شرکت توزیع برق خراسان رضوی نیز در این نشست به تشریح سیستم مدیریت توزیع پیشرفته ADMS و ارایه نقشه راه و طرح کلی ماژول های کاربردی آن پرداخت.
«مهدی دباغ» گفت: سامانه کاربردی مدیریت بار صنعتی به عنوان یکی از اجزای Adms و استفاده یکپارچه از بانک های داده مدیریت شبکه GIS، فهام و بانک مشترکین با هدف نظارت و کنترل دقیق بار مشترکین صنعتی در پیک بار است.
در این نشست که مدیرعامل و کارکنان شرکت «بهپویان امین منتظر» حضور داشتند، خلاصهای از اقدامات این شرکت در راستای پیشبرد اهداف پروژه مزبور اشاره شد و نقشه راه ای شرکت در راستای برنامهریزی و نظارت راهبردی بر استقرار سیستم مدیریت داراییهای فیزیکی در سطح شرکتهای توزیع ترسیم گردید.