رئیس هیات مدیره شرکت سنجش ابزار پویای آینده گفت: شرکت پویاک با حمایت شرکت صنایع پیشرفته رضوی، موفق به تولید کنتور هوشمند آب کشاورزی به عنوان بزرگترین شرکت با استانداردهای وزارت نیرو در کشور شد
به گزارش پایگاه خبری پاژنگار، احسان سابقی نیا، معاون سرمایهگذاری شرکت پیشرفته رضوی در حاشیه تور خبری بازدید اصحاب رسانه از شرکت دانش بنیان ” سنجش ابراز پویای آینده” که در محل شهرک صنعتی خیام نیشابور برگزار شد، گفت: آستان قدس رضوی از سال ۹۵ استارت ورود به حوزه فناوری را زد و از سال ۹۹ اقدام به پیدا کردن فنآوران برتر کردیم.
وی افزود: شیوه حمایت آستانقدس از شرکتهای دانش بنیان، ورود در افزایش سرمایه است. سطوح فنآوری از یک تا ۹ تقسیم میشود که از سطح ایده تا تولید انبوه خواهد بود. شرکت صنایع پیشرفته رضوی وقتی از شرکتها حمایت میکند که از سطح فنآوری هفت به بالا باشند یعنی نمونه اولیه ساخته شده باشد.
سابقی نیا با اشاره به این که وقتی شرکتهای دانشبنیان تحت پوشش به تمکن رسیدند، شرکت صنایع پیشرفته رضوی دوباره سهام را به خود شرکت میفروشد و از شرکت خارج میشود، عنوان کرد: در شرکت سنجش ابزار پویای آینده با نام تجاری پویاک، وقتی ورود کردیم که در سطح فنآوری هشت بود. سعی کردیم به رشد و توسعه آن کمک نمائیم. این شرکت تولیدکننده کنتورهای هوشمند آب در بخش کشاورزی و صنعت است که بخش خانگی آن نیز استارت خواهد خورد.
همچنین محمدباقر یار محمدی، رئیس هیات مدیره شرکت سنجش ابزار پویای آینده نیز بیان کرد: ما در ضمیمه تولید ابزار دقیق کار میکنیم که با عنوان کنتور برای آب و نفت و گاز یاد میشود و بخش عمده مشتریان ما بخش کشاورزی است.
وی افزود : یکی از مهمترین دغدغههای کشور موضوع آب است. وزارت نیرو برای مصرف آبهای زیرزمینی مواردی را تعریف کرده و کشاورزان ملزم به استفاده از کنتورهای با مشخصات فنی وزارت هستند. در حال حاضر شرکت پویاک جزء بزرگترین تولیدکنندگان کنتورهای هوشمند در کشور با استانداردهای وزارت نیرو است.
وی با اشاره به این که ۱۵ سال کار پیمانکاری با وزارت نیرو و نفت را انجام میدادیم و از پنج سال قبل وارد تولید شدیم، اظهار داشت: به دو دلیل تمایل به همکاری با آستان قدس رضوی داشتیم، یکی مسائل مالی و دیگری حمایتهای معنوی که میتوانیم از در کنار آستان بودن استفاده نمائیم. خوشبختانه بعد از ورود آستان قدس به شرکت، برکت کار و توسعه خط تولید را بالا برديم.
موسس شرکت پویاک خاطرنشان کرد: وزارت نیرو یک سری مشخصات و استانداردها برای تولید کنتور تعریف کرده است، نمونههای اروپایی دو هزار و ۵۰۰ یورو و نمونه چینی ۵۰۰ دلار قیمت دارد، ولی ما کنتورهای تولیدی را از نمونه چینی نیز کمتر میفروشیم. تفاوت ما توجه به جزئیات است. ما بر محصول قسم نمیخوریم اما بر خدمات پس از فروش قسم میخوریم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در یک شیفت کاری ۲۰ هزار کنتور هوشمند در سال تولید میکنیم که میتوانیم با طرح توسعه ظرفیت تولید را سه برابر نمائیم عنوان کرد: ما قبلا شرکت تولیدی نوع یک بودیم که در حال حاضر شرکت فنآور شدیم. این شرکت برای ۸۳ نفر اشتغال مستقیم و بیش از ۴۰۰ نفر اشتعال غیر مستقیم ایحاد کرده است و شبکه گسترده و اختصاصی خدمات پس از فروش در کشور دارد.
رئیس هیات مدیره شرکت پویاک یادآور شد: متاسفانه چون وزارت نیرو به دنبال رضایت تولیدکنندگان کنتور است، اکنون برخی شرکتها بدون پاس کردن تستها به فروش میپردازند، در حالی که وزارت نیرو خود این استاندارد و تستها را گذاشته است.
در پایان اصحاب رسانه از مراحل محتلف خط تولید کنتورهای هوشمند آب کشاورزی بازدید و با نحوه ساخت آن آشنا شدند.