نایب رئیس شورای شهرستان مشهد گفت: یکی از مشکلات بخش رضویه، معضل پسماند زباله های شهر مشهد و حتی شهرستان طرقبه و شاندیز است.
به گزارش پایگاه خبری پاژنگار، محمدعلی رمضانی گفت:یکی از مشکلات بخش رضویه، معضل پسماند زباله های شهر مشهد و حتی شهرستان طرقبه و شاندیز است که متاسفانه زباله های شهر مشهد که روزانه بیش از دو هزار تُن می باشد در بخش رضویه و درجاده میامی منطقه روستاهای خادم آباد، احمدآباد و قازقان در پسماندی که شهرداری درست کرده است تخلیه می شود.
وی افزود: اینجا زباله دان مشهد نیست؛ چرا زباله های طرقبه و شاندیز هم در این جا حمل و نقل می شود و هیچ هزینه ای و خدماتی به شهرداری و بخش رضویه پرداخت نمی شود در صورتی که طبق گفته مسئولان شهرداری های طرقبه شاندیز هزینه هایی از آن ها توسط شهرداری مشهد دریافت میشود.
رمضانی، گفت: طبق گفته مسئولان آموزش و پرورش از زمان ورود شیرابه ها و تخلیه زباله ها و فاضلاب صورت گرفته، ضریب هوشی دانش آموزان روستاهای اطراف خیلی پایین آمده است.
وی با بیان این که این زباله ها بوی نامطبوعی دارد، عنوان کرد: بعضی از مردم به مریضی پوستی مزمنی گرفتار شده اند.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهرستان مشهد گفت: باید زباله ها را بهداشتی دفن کنند شیرابه های زباله را مدیریت کنند که داخل راه ها نریزد و مردم این روستاها را خانواده ی خود بدانند و باعث نشوند بخاطر سهل انگاری شهرداری که شیرابه ها را مدیریت نمی کند و از انتهای ماشین ها می ریزد، یک جوان در روستای قازقان با ماشین های حمل زباله تصادف کرده ومتاسفانه فوت کرده است.
نماینده مردم این بخش در شورای شهرستان مشهد، ادامه داد: خواهشمندیم شهرداری تا قبل از این که با واکنش های مردمی مواجه بشود به تعهداتی که داده پایبند باشد و نکات بهداشتی این کار را رعایت کند و به تعهداتی که نسبت به دوبانده کردن محور میامی داده است عمل کند و جاده را حداقل تا ورودی کمپوست شهرداری دوبانده و آسفالت نماید چون همین جاده فعلی ظرفیت تردد این تعداد ماشین حمل زباله با تناژ بالا را ندارد و محور چون زیارتی می باشد ماشین های شهرداری جاده را خراب کرده اند شهرداری باید محور دسترسی خودش را درست کند.
وی در پایان گفت: ما کاری کرده ایم که مردم روستاها مجبور شوند بخاطر بوی نامطبوع و مسائل بهداشتی که شهرداری مشهد برای مردم ایجاد کرده اند از این روستاها مهاجرت کنند. اگر خدمات درست به مردم داده شود سکونت معکوس اتفاق خواهد افتاد و مردم برای زندگی در روستاها تشویق خواهند شد.