نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی گفت: کاملترین معنای باقیاتالصالحات همان خیراتی است که شما در زندگی خود برای مردم انجام میدهید و این تا پایان تاریخ، هم نام شما را در تاریخ ماندگار میکند و هم سرمنشأ خیرات و برکات برای اقشار مختلف جامعه میشود.
به گزارش پایگاه خبری پاژنگار ، آیتالله سید احمد علمالهدی در همایش استانی یاوران وقف که با حضور برگزیدگان اصحاب وقف و بقاع متبرکه در تالار همایشهای اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی برگزار شد، تأکید احکام الهی، احادیث اهلبیت(ع) و توجه علما را نشانههای بارز از اهمیت فریضه وقف بهعنوان یک واقعیت اسلامی و آموزه دینی دانست
وی با اشاره به آیه 46 سوره مبارکه کهف اظهارداشت: معمولاً انگیزه تأمین مالی و کسب ثروت برای بسیاری از مردم بهعنوان هدف غایی زندگی مطرح است و خیلی از جوانان از زمانی که میتوانند رؤیایی را بر سبک زندگی خود حاکم کنند، توجه به امکانات و ابزارهای اقتصادی را در اولویت امور قرار میدهند.
وی افزود: با وجود این اندیشه که بهصورت عادی و بدیهی در زندگی همه انسانها پیش میآید، ذات اقدس پروردگار در قرآن کریم از ابتدا تکلیف همین انگیزه ثروتاندوزی را تعیین میکند و میفرماید: ثروت و فرزند زینت زندگی دنیایی است و اگر آقایی سوار بر یک خودروی گرانقیمت است یا در یک منزل وسیع و لوکس زندگی میکند، اینها همه زینت است و هیچ امتیازی برای فرد ایجاد نمیکند.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سؤال اصلی از آقاپسر 20 ساله و دخترخانم 18 ساله است که پاسخ بدهند دقیقاً از زندگی چه میخواهند. آیا غیر از این است که میخواهند خوشبخت باشند و به هر چه آرزو کردند، برسند؟
وی یادآور شد : خداوند عالم در قرآن کریم میگوید دستیابی به امکانات و حتی برآورده شدن آرزوها در گرو تأمین باقیاتالصالحات است تا همان ثروت و فرزند که در قرآن ذکر شده، در استخدام جلب یک خیرات ماندگار قرار بگیرد.
علم الهدی ادامه داد: هیچکس مخالف جمعآوری مال نیست. دین تقابلی با تحصیل مشروع مال ندارد زیرا اساساً عمده خلیفةاللهی انسان نیز مربوط به همین دنیاست و این جاست که همان تفاوت انسان و سایر مخلوقات مشخص میشود که برای سایرین خداوند عالم خودش شرایط زندگی را فراهم میکند اما انسان باید خودش بساط زندگی و شرایط را برای خود ایجاد کند.