مدیر مجتمع موقوفه میرزای ناظر در جریان بازدید جمعی از اصحاب رسانه، از این موقوفه اظهار کرد: 24 موقوفه دیگر در سایر شهرها متعلق به عبدالله رضوی میرزای ناظراست که بزرگترین آنها در همین منطقه سوران است

به گزارش پایگاه خبری پاژنگار ، هاشم یوسفی مدیر مجتمع موقوفه میرزای ناظر ادامه داد: میرزای ناظر این مکان را در سال ۱۳۴۳ وقف کرده است که در مجموع سه هزار و 500 هکتار وسعت و ۱۸ هزار رقبه دارد. در وقفنامه ذکر شده است که درآمد حاصل از موقوفه باید در وهله اول برای حفظ خود آن مصرف شود و باقی درآمد به ده قسم تقسیم شود.

وی با اشاره به اینکه چهار دهم از درآمد موقوفه با نظر واقف صرف احداث و فعالیت مرکز درمانی می‌شود افزود: زمانی که آقای میرزای ناظر در قید حیات بودند، در سال ۱۳۶۴ اقدام به تأسیس و افتتاح مرکز درمانی در موقوفه کردند.

یوسفی تاکید کرد : تاکنون حدود ۱۰ هزار پرونده در این درمانگاه رده بندی و تقسیم بندی داشته و فعالیت آن به اوج رسیده است؛ تا جایی که روزانه بیش از ۱۴۰ مراجعه کننده دارد. تا دو سال قبل ویزیت درمانگاه برای همه مراجعان رایگان بود

احداث مدرسه برای تحصیل ایتام

وی ادامه داد: سه دهم درآمد موقوفه بر اساس آنچه در وقفنامه آمده صرف رسیدگی به ایتام می‌شود. در این راستا یک فضای مجهز آموزشی برای دانش‌آموزان دوره اول دبیرستان به صورت شبانه روزی فعال است.

مدیر مجتمع موقوفه میرزای ناظر این مدرسه با امکانات بسیار مناسب در سطح کشوری نیز برجسته است و در سال ۱۳۹۳، نشان تعالی مدیریت کیفیت مدار را دریافت کرده است و ظرفیت پذیرش ۱۲۰ تا ۱۵۰ دانش آموز را دارد.

یوسفی با تاکید بر اینکه در این مدرسه سعی بر پرورش دانش آموزان است نه صرفاً آموزش دروس گفت: عقیده ما این است که این مدرسه باید چمران پرور باشد و می‌شود. کادر مدرسه همگی جوان، نخبه و از بهترین‌ها هستند که هم در مسائل اعتقادی و پرورشی و هم در مسائل آموزشی و علمی ید طولایی دارند.

وی گفت: یک دهم درآمد صرف برپایی و اقامه عزای امام حسین (ع) می‌شود. همه ساله یک خیمه بزرگ دو هزار متری برپا می‌شود و ظهر روز عاشورا جمعیت غوغا می‌کند. امسال حدود هشت هزار غذا پخت و بین مردم توزیع شد.

یوسفی با اشاره به اینکه دو دهم از درآمد موقوفه سهم متولی است ادامه داد: فرزند عبدالله رضوی میرزای ناظر که اکنون متولی موقوفه است به اداره اوقاف وکالت داده تا این مجموعه زیر نظر آن اداره شود.

وی افزود: واقف این مجموعه با ذوق و علاقه‌ای که به آبادانی کشور داشته و تجربه‌ای که از سال‌ها نظارت بر آستان قدس اندوخته بود، اتفاقات ویژه‌ای رقم زده است. از جمله احداث چهار رشته قنات و ایجاد فضای سبز و درختکاری در منطقه. در این موقوفه ۶۰ هکتار باغ میوه و ۸۰ هکتار زمین زراعی وجود دارد که برای مثال سالانه ۱۶۰۰ تن ذرت از آن برداشت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *