مدیرکل استاندارد خراسان رضوی گفت : درحوزه صنعت غذایی حداقل یک هزار واحد دارای نشان استاندارد داریم که در استان خراسان رضوی فعالیت می کنند .

به گزارش پایگاه خبری پاژنگار، “سید محمدرضا سجادی ” بیان کرد : در استان خراسان رضوی واحد های متعددی داریم که در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کنند و به نوعی می توان این استان را قطب تولیدات صنایع غذایی دارای استاندارد کشور نامید.

سجادی با اشاره به یکی از سیاست هایی که در اسناد بالا دستی آمده است، بیان کرد: توسعه استاندارد سازی به تمامی محصولات داخلی است و در بند ۲۴ سیاست های اقتصاد مقاومتی به این موضوع تاکید شده است .

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی اظهار داشت: از این رو هر از گاهی ما شاهد تعدادی از استاندارد های جدیدی هستیم که اجباری می شود و لازم است که در آن حوزه محصولاتی که تولید می شود استاندارد باشد از جمله محصولات مرتبط با نمایشگاه که می توانیم به خوراک دام و طیور اشاره کنیم که بیش از ۱۲۰ واحد در استان در این زمینه فعالیت می کنند.

سجادی بابیان این که اهمیت استاندارد ایزو در صنایع غذایی استانداردهای غذایی نقش مهمی در تضمین ایمنی و کیفیت غذایی که می خوریم ایفا می کند،افزود: این استانداردها توسط نهادهای نظارتی و سازمان های صنعتی برای اطمینان از تولید، پردازش و توزیع مواد غذایی به شیوه‌ای ایمن و بهداشتی ایجاد می‌شوند.

سجادی یکی از اهداف اولیه استاندارد های بین المللی مواد غذایی راتضمین ایمنی محصولات غذایی دانست وتصریح کرد: لازم به ذکراست، استاندارد ها چون اجباری شده اند باید واحدها تلاش کنند که هرچه سریع تر این نشان استاندارد را دریافت کنند.

وی توضیح داد: برای آشنایی با فرایند دریافت نشان استانداردجلسات متعددی را با هماهنگی اتحادیه های مربوطه تشکیل داده ایم و خوشبختانه این هماهنگی ها به نتیجه رسیده و واحدها نشان استانداردشان را دریافت می کنند.

سجادی تصریح کرد: بطور قطع وقتی محصولات تولیدی در حوزه‌های مختلف از جمله دام ،طیور و آبزیان نشان اطمینان بخشی مانند نشان استاندارد را داشته باشند کسانی که می خواهند از محصولات استفاده کنند از اطمینان خاطر لازم برخوردار خواهند بود.

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با اشاره به آن که برای واحد هایی که نشان استاندارد می گیرند تعیین مدیر کنترل کیفیت لازم است، خاطر نشان ساخت : مدیران کنترل کیفیت باید در واحد مستقر شوند و تمام فرایند تولید را کنترل و تایید کنند و درنهایت این اطمینان خاطر ایجاد شود که به سلامتی مردم آسیبی وارد نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *